DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2018

ZIMA frown

 

31.12. Silvestr

                            Všem kamarádům, přátelům a známým ...

 

 

24.12. Štědrý den

Vybrat dárky pro Alpínku není pro Ježíška žádný problém. Vše co se dá sežrat, sušené maso, prasečí ouška, rybyčky...  A nová vet bedka se sněhuláky, tu snad Alpínka nesežere wink !       

Letos pod stromečkem byly již také dárky pro našeho nového člena rodiny, kterého si přivezeme v lednu heart.

 

  

Vánoční svátky

Čas tak rychle utíká a než jsme se nadáli, máme opět Adventní dny, vyplněné pečením cukroví, vymýšlením dárků, vytvářením vánoční výzdoby .... A u nás se k tomu přidalo stálé luxování, protože Alpi si mění kožich. surprise

 

 

 5.12. Mikuláš  devil

I letos se Alpínka dočkala Mikuláše a plné punčochy dobrot. Až na honění koček sad se celý rok chovala vzorně a tak si odměnu zaslouží cheeky !

 

 

LÉTO blush

 

7.7. 2018  Alpínky poličky slávy

Šest let s Alpínkou. Šest let  JCH, CH CZ, GRAND CH ANGEL ALPS MAGIC SPELL          Šest let výchovy, práce, času, nervozity, zklamání, štěstí, přijemných setkávání,   poznání...

 

 

 

19.6. 2018    6. Narozeniny

Dnešní den slaví Naši Andílci šesté narozeniny. heart Alpínko, Adamku a Baddýčku heartpřejeme Vám hodně zdraví, krásných dní prožitých dle Vašich psích představ, plno dobrůtek, lásky a mazlení, které si za to, že jste, Naší stálou radostí zasloužíte!!!

Alpínka oslavila narozeniny tradičně grilovaným obědem, tentokrát i s přídavkem wink

Jako dárečky nejvíc Alpí potěší vše co se dá sežrat a když to k tomu "voní",               třeba sušené rybičky, střívka a Ronadůr.... Není co řešit !laugh

A k večeři nesměl chybět klasický dortík se svíčkou 6. Po obědovém nášupu trochu  menší frown. I po výstavní kariéře je dobré udržet si figuru wink.

 

 

JARO  heart

 

15.5. Poslední...

Vždy když jde Alpi kolem mrazáku na zvěř dožaduje se kontroly jeho obsahu. Krásné počasí a poslední kusy. Tentokrát se nejde cvičit na zkoušky ani učit něco nového.... Jdem si to prostě jen užít smiley.

Na poli vlečka, na louce marking a ve vysokém porostu slídění s dohledávkou, při kterém Alpi zvedla bažanta a pak pokračovala v úspěšné dohledávce. Nos ji nikdy nezklamal !!!

Kachna z hluboké vody a k navádění na dvě kachny nám pomohl dammy. Daly jsme i stopku ve vodě a přesměrování na druhý kus. yes Alpi jsme pašandy!!! cheeky

             Krásně prožité chvíle v přírodě a spokojenost s odvedenou "prací" !

 

 

24.4. 2018 heart GRAND ŠAMPION heart

Dnešním dnem se oficiálně stala Alpínka Grand šampionem České republiky !!!

2x CAC  na mezinárodní výstavě od zahraničních rozhodčích, 1x CAC  na národní    výstavě od českého rozhodčího.

 

  JCh, ChCZ, GrandChCZ  ANGEL ALPS MAGIC SPELL

                  (Caschira Splendid Fellow x Gryffindor Junior the Best Baron)

 

Velké poděkování patří yes Světlance a Katce ze Salonu Eliška yes za úžasnou výstavní úpravu s kterou jsme získaly 4x CAC !!! Zlaté ručičky !!!heart Moc děkuji !!! kiss

 

 

 

22.4. Rodinné setkání

Po dlouhé době bylo na dnešek naplánované setkání s psí rodinou a jejich páníčky. Musím přiznat, že po včerejšku jsem byla tak nějak mimo. Ale na všechny jsem se móóc těšila heart. Do naší goldenní rodiny přibyl nový úžasný psí  kamarád WMO Tonda 5měsíců

(Venda Svatoborský revír). Rychle byl hned s celou smečkou kámoš a tak jsme vyrazili na přehradu, protože sluníčko mělo dojem, že je léto. Plavání uvítali všichni a Tonda se mezi mazáky vůbec neztratil. Je tááák moc šikovný!!! I maminka Caschirka jim všem ukázala jakou má výbornou kondičku a je stále rychlá a vášnivě aportující! Po plavání, vyběhání, nějaký aport na louce a pak hurá na pozdější oběd a povídání.

Byl to překrásný den, jako pokaždé, když jsme s Vámi!!! angel Děkujeme za to, že jste !!!

 

 

 

21.4.  2018  MVP České Budějovice 

Výstavy v Budějkách máme rádi a často nám zde přálo štěstí. Získaly jsme zde první CAJC i CAC smiley, když se přidal zahraniční rozhodčí a zvláštní pocit wink? Bylo přihlášeno. Počasí navzdory datu úplně letní, jsme v malé hale, jen jeden prostorný kruh a přijemný chládek. Alpínka nastupuje do třídy šampionů a v konkurenci 3 fen se krásně předvádí. Běžíme jako první a to Alpi sedí. Pan rozhodčí Bojan Matakovič diktuje posudek, ale bohužel není slyšet. Já snad ani nedýchám. Po posouzení všech fenek běžíme kolečka, závěrečný postoj. Ještě chci upravit předváděčku, ale pan rozhodčí jde k nám a podává mi ruku jako první. Nekoukám, ale zírám ...surprise. Opravdu jsme to dokázaly ? ANO !!!! crying Kdo zažil chápe !!!

    JCh, ChCZ  ANGEL ALPS MAGIC SPELL  V1, CAC

Tímto Alpínka splnila poslední podmínku pro udělení heart GRAND ŠAMPIONA heart Můj dětský sen se stal skutečností !!! Velké poděkování patří opět Světlance a Katce za překrásnou výstavní úpravu kiss!!! Moc děkuji také těm co nám drželi palce yes !!!

 

 

Topivo

Tuhé mrazy v době, kdy jsme si již těšili na teplíčko, nám z dřevníku vytáhly poslední polínka. Alpi je moc hodná a tak se snaží přispět z každé přírodní procházky polínkem. Doma z něj poctivě nadělá i třísky wink. Tomu se říká nošení dříví do zahrady smiley.

 

 

Jak si kdo ustele.... tak si Alpínka leží

                                            heart   Chtěla bych být u sebe psem   heart

 

 

Jarní prázdniny wink

Od začátku nového roku jsme si doma předávali virózu a tak jsme si zimního období moc neužili. Naštěstí týden na horách byl jediný, kdy jsme byli tak nějak zdravější. Počasí je rok od roku méně stálé. Dva dny pršelo a 2C nad nulou, další dny -10C. To i přes opakované mazání tlapek Alpi záblo a tak zastávky byly zrušeny, protože vtu chvíli z ní byl 3 nohý pes.

Poprvé jsem si s Alpi vyzkoušela běžkování wink. Musím ji moc pochválit !!!! Vůbec se nepletla k lyžím, krásně běžela vedle mně, nebo se snažila dohnat syna, protože má rychlost nebyla nijak závratná. Rychle pochopila, že do vyjetých stop se nešlape a že po rolbou upravené části se běhá mnohem líp ! Jen foto nám chybí sad.