DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2015

PROSINEC   2015

 

24.12.  Ježíšek u Alpínky

Vánoční výzdoba, koledy, napečené cukroví, kapr, salát a pod stromečkem dárkysmiley. Rok utekl jako voda a Alpínka si s námi rozbaluje dárky třetí rokheart.

I když neumí číst, jde si přesně pro své voňavé dárky a plyšák je jasně také její wink!!!

Rozbalování dárků, hraní k večeři granulky se salátem a pak zasloužený odpočinek angel. Vánoce jsou dřina, viď Alpi? wink

Více foto ZDE:

 

 

23.12.  Vánoční přání

Všem kamarádům, přátelům, známým a návštěvníkům Našich stránek přejeme krásné prožití vánočních svátků, do nového roku jen to nejlepší, především zdraví, štěstí, lásku a vyplnění Vašich snů!!!

Sestřičkám a bráškům přeje Alpínka hodně  zdraví, dobrot, lumpáren a poslušné páníky i v roce 2016 !!! Moc se na Vás těšíme !!!

 

 

5.12. MIKULÁŠ

I letos se u Nás zastavil ČERT, aby se zeptal jestli dětičky byly hodné ??? Alpínce trochu promluvil do duše, aby si odpustila žraní ho.... a válení ve zdechlinách. Když, ale Alpí poprosila ani čert neodolal psím očím a dostala punčochu s dobrotama.

K Mikuláši také dětičky dostali adventní kalendáře. Ten Alpínky byl již z dálky cítit sušenými pařátky, střívky, šlachami... S nadšením denně strká do okýnka čumec !

 

SRPEN  2015

 

2.8. ALPI NA PRÁZNINÁCH

V polovině našeho pobytu dorazily tropické teploty i do hor. Ještě nikdy jsme nezažili tak teplé noci a to, že i v horách bylo 33°C. Procházky ráno po loukách, kde se ještě před chvílí pásly srny a v blízkosti lesů se zvěří, to bylo pro Alpi to pravé heart ! Nacvičovali jsme klid před dobytkem - za 4, před kočkou 0 crying . Po vyfocení následovalo prudké trhnutí a letěla kočka i panička.

Již dopoledne jsme vyráželi na celodenní koupačku na jezero Zellersee. Jezero v zimně běžně zamrzá a tak bývá voda opravdu studená. Letos jsme si to, ale užili smiley !!! Návrat kvůli teplu, byl vždy až pozdě večer. To se to pak spalo angel.

Více foto ZDE:

 

ČERVENEC  2015

 

26.8. ALPI NA PRÁZDNINÁCH

I letošní léto jsme z části trávili na našem oblíbeném statku v Rakouských Alpách. Začátek pobytu byly ještě teploty nakloněné výletům a tak jsme se zajeli podívat do Německa na ostrov Herren Insel, kam jsme se svezli kolesovým parníkem. To byl pro Alpi zcela nový zážitek. Být na vodě a nemuset plavat wink ???

Ale odpoledne i na to došlo, zatím se koupala jen Alpi a my vzpomínali na to, kdy jsme byli u jezera Chiemsse poprvé surprise ??? No už je to dáááávno. Po výletě vytrávilo a tak hurá domu na večeři.

 

 

23.7.  NAROZENINOVÝ DÁREK

 

Dnes jsem si z ČMKU přivezla pro sebe a Caschirku úžasný, fantastický a vysněný narozeninový dárek cheeky !!!!

        ANGEL ALPS MAGIC SPELL  je

       ČESKÝM ŠAMPIONEM KRÁSY !!!

 

Velké poděkování patří  Janičce Baslince - CHS MAGIC SPELL, že nám svěřila jedinou holčičku z vrhu a vždy nás podporovala a byla nápomocná radou a mamince Caschirce, bez které by jsme tu naši dračici neměli! heart Moc a moc DĚKUJI !!! heart

Děkujeme Všem kteří nám drželi pěsti i tlapky. Děkujeme za krásné gratulace.     Děkujeme Světlance Procházkové za výstavní úpravu. smiley

 

 

18.7. ČESKÁ NVP MLADÁ BOLESLAV

                                     Děkujeme za krásnou koláž CHS MAGIC SPELL yes !

        Více v  sekci VÝSTAVY : 

 

ČERVEN  2015

 

19.6. ALPÍNKY 3. NAROZENINY

Naše zlatá Alpínko, přejeme Ti k tvým třetím narozeninám stálé zdraví, plnou misku, vždy volný koberec v obýváku, poslušnou lidskou smečku, hodně radosti z lumpáren a okamžité vyplnění všech Tvých psích snů !!! heart

Vše nejlepší přejeme i bráškům Adamovi a Baddymu!!! Bráškové ať jste stále tak zdraví, veselí, pracovití a milovaní Vašimi páníčky a jejich rodinami jako doposud !!! Oběma přejeme dokončení pracovního šampíka!!! Kluci jste skvělí !!! kiss Pa Alpínka.


Alpínka dostala spoustu pamlsků, které jí vžy udělají radost. A protože miluje tenisáky, kterých díky jejímu sbírání na procházkách okolo tenisových kurtů máme doma opravdu dost, dostala jeden óóóbr plyšový tenisák !!! cheeky

A k večeři nemohl chybět dort - mňam, mňam !!! Ani nebylo potřeba mýt misku wink !

Více foto ZDE:

 

KVĚTEN  2015

 

31.5. Cvičení - voda, les  a louka


Při výcviku vodních disciplín jsme vyzkoušely dva rybníky a několik rozličných vstupů    do vody. Klasickou kachnu z hluboké vody a navádění na dva kusy.

Marking ve vysokém porostu a chůze u nohy dle nových zkušebních řádů.

 

23.5. MVP Litoměřice

Viz sekce VÝSTAVY:

 

17.5.  Víkend u vody

Překrásné víkendové počasí jsme využily k výcviku. V sobotu jsme v 9 hodin začly na cvičáku u Dany a Ivany v Říčanech. Pak jsme pokračovaly v solo nácviku vodních disciplín s novým "kachním dammy". Ten se Alpínce móóóc líbí wink.

Ani v neděli jsme nezahálely a k vodě přidaly dohledávku, aport v terénu a chůzi u nohy  v lesním porostu. Užily jsme si tak s Alpínkou krásné chvíle v přírodě, které nám v týdnu tolik chybí !!!

Foto přidáno ZDE:

 

8.5.  Hrad Kost

Při prvním jarním výletě jsme navštívili hrad Kost a jeho překrásné okolí pískovcových skal. K zhotovení první fotografie jsem využila povel dopředu a stop, protože nahoru se my opravdu nechtělo. Alpínka zklidila obdiv kolemjdoucích blush. Na prohlídku do interiérů mohou i naši psí kamarádi.

 

2.5. XXVIII. MVP Prague Expo Dog

      JCh Angel Alps Magic Spell  V2 a Res. CAC

Více v sekci VÝSTAVY:

 

DUBEN  2015

 

25.4. MVP České Budějovice

 

         JCh Angel Alps Magic Spell  V2 - Res. CAC

Více v sekci VÝSTAVY:

 

16.4.  Jarní voda

Můj dnešní nápad jet k rybníku a vyzkoušet po zimní pause vodu, nebylo úplně jednoduché zrealizovat. Jeden rybník vypuštěný, druhý také a třetí obsadily žáby. Nikdy jsem tolik žab pohromadě neviděla. Jen těžko se hledal kousek břehu, kde by je Alpínka nevyrušila v jejich milostných hrátkách.

 

4.4.  Poděbrady

Velikonoční svátky jsme si s Alpínkou užívaly v Poděbradech. Počasí sice moc jarní svátky nepřipomínalo, ale i tak jsme stihly bahení zábal tlapek, procvičení dohledávky, pozorování kachen, papání oplatek a úúúúžasné válení v posteli. Alpínka v hotelu zklidila obdiv za vzorné chování a díky ní jsem ve spleti chodeb nezabloudila.

Více foto ZDE:

 

3.4. Velikonoční svátky    

Přejeme všem krásné Velikonoční svátky, bohatou pomlázku a malý nášup !!!

 

ÚNOR  2015

        14.2.  Valentýn                                

 

  heart Krásný den zamilovaných přejeme všem lidičkám a jejich milovaným chlupatým        společníkům broken heart

Alpínka dostala novou deku plnou kočiček a zlaťáčků, sušená ouška a společně s paničkou od páníčka Dámský víken v Poděbradech !!!! Jú to bude super, spaní v posteli a lázeňské oplatky wink !!!

                                                                       

LEDEN  2015

 

28.1. Zima ???

Použila bych slova klasika " Způsob této zimy zdá se mi být poněkud podivným ! "

Paničko vidíš to co já !!! surprise Kde je sníh, rampouchy a sněhulák ???