DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2016

ZÁŘÍ  2016

 

10.9.  33.Podještědská výstava psů

          JCh ChCZ ANGEL ALPS MAGIC SPELL čekatelka titulu GRAND ŠAMPION

Více v sekci VÝSTAVY

 

SRPEN  2016

 

21.8.  MVP Bratislava

Brzy ráno jsme se za vydatného deště, který nás doprovázel celou cestu až na závodiště, kde jsme si s Alpí vyběhaly doposud nejkratší posudek pouze ze zkratek od pana rozhodčího Ing. Stanovského a odcennění V2 res. CAC !!!     Více v sekci VÝSTAVY

 

 

24.7. - 5.8. Prázdniny

I letos jsme se vydali na Námi oblíbený statek do Alp. Počasí na rozdíl od loňska přálo cestování a toulkám po horách a lesích. Ty byly plné lesních plodů a tak se nám tůry   dost protahovaly.        Alpi, když si budeš trhat sama půjde to rychleji wink !

Ovoce je zdravé a chutné, ale Rexova houska je prostě Rexova houska cheeky  MŇAM!!!

Občas nás zastihla přeháňka, ale při teplotě 26 C° se rychle schlo. A navíc již máme zmapované hospůdky kam se schovat. I kde osprchova Alpince tlapky a zablácené   bříško yes, pak dostaneme od milé obsluhy i koberec, aby Alpi neležela na dlažbě heart

Nechybělo ani koupání, aportování a válení na sluníčku u jezera. Úchvatné pohledy na  vrcholky okolních velikánů nikdy neomrzí !!!

Při výletu na pláně uprostřed třítisícovek jsme se setkali se zvláštní obsluhou záchytného parkoviště. K zaplacení nepotřebujete peníze, jen kousek svačiny surprise !!!

  heart  Tady si to Alpi opravdu užívala. Rozsáhlé pláně, potoky, kozy, volnost.... heart

Více foto ZDE:

 

 

ČERVENEC  2016

 

4.7. - 7.7. Poděbrady

V tomto týdnu jsme měly být na Výcvikovém táboře ROUDNÁ, bohužel Alpí začala hárat   o měsíc dřív a tak crying !!! Páníček nám zajistil náhradní ubytování v Poděbradech, kde jsme si s Alpí opět užily dámskou jízdu. Válení v posteli, drbání od hostů a výborné oplatky! 

Jen jsem nevěděla zda dát Alpi skořicový, nebo kokosový zábal. wink                          Alpí, ale stále preferuje mršinový!  FŮJ angry !!! U vody ideálně rybí !!!                            

 

ČERVEN   2016

 

19.6.    4. Narozeniny

Dnes slaví ANDÍLCI z Magic Spell 4. narozeniny. Alpínko, Adame a Baddy přejeme Vám hodně zdraví, krásné dny s Vaší dvounohou smečkou, další zkouškové a výstavní úspěchy, spoustu dobrot a radosti z lumpáren !!! devil

Alpínka dostala sušené masíčko, romadur, piškotky, šunkovou kost a pacholíčky smiley

Samozřejmně dortík nesměl chybě t!!!        Další foto ZDE:

 

KVĚTEN  2016

 

22.5.  KVP Horní Počernice, Praha 9

V neděli jsme se zúčastnily výborně  připravené  Krajské výstavy  pořádané                   ZKO Horní Počernice.  Za tropické  třicítky jsme si v prostorném kruhu vyběhaly              s JCh ChCZ ANGEL ALPS MAGIC SPELL  od pana rozhodčího Vladimíra Adlta krásný posudek a ocenění  VÝBORNÁ 1,  VÍTĚZ TŘÍDY,  KRAJSKÝ VÍTĚZ !

          A jako bonus velkou pochvalu za krásné předvedení ve statice!!!

 

 

8.5.  IV. KVP Staňkov, Plzeňský kraj

V neděli se za slunečného, ale značně větrného počasí proměnila travnatá plocha letiště Staňkov na výstavní koberec, na kterém si JCh Ch CZ Angel Alps Magic Spell od pana Františka Šimka MVDr. vyběhala krásný posudek a V1, VT, KV  heart !!!

 

 

7.5. Jarní cvičení

Překrásné víkendové počasí jsme po dlouhé zimní pauze využily k procvičení aportu kachny z hluboké vody. No ještě to trochu studilo wink, ale kačenka byla lákavá !

Pak jsme se přesunuly na louku a pokračovaly slíděním, dohledávkou a vlečkou. Alpínka pracovala s velkou chutí a bylo vidět, že zimní klid ji prospěl yes !!!

 

BŘEZEN   2016

 

26.3. Velikonoce

 

smiley  Veselé Velikonoce a bohatou pomlásku, přejeme Všem přátelům a návštěvníkům              Našich stránek !!! heart

 

LEDEN  2016

 

3.1. Novoroční Alpy